Hallo,

Ik ben Jef Peuters, een eind 50’er. Men noemt mij thuis Jef kok. Naast familie, werk en sport is er mijn passie voor koken. Op vraag van mijn kinderen en gasten werd ik een aantal jaren geleden licht gedwongen een blog aan te maken.

Welkom dus op mijn kookblog!

Familie, vrienden en kennissen charmeer ik graag met mijn gerechtjes. Hiervoor gebruik ik al eens graag alternatieve kookwijzen zoals de Big Green Egg, Sous vide, steamer,…

Het zoekwerk voor mijn gerechtjes komt voornamelijk van het World Wide Web, wat kookliteratuur en van het kookclubje ‘EchteMannenKunnenKoken’.

Meestal sturen acties uit de Hanos mij om via trefwoorden geschikte en culinaire gerechten te vinden, waar ik dan mijn creativiteit op loslaat.

Mijn vrouwtje Annemie, drie kinderen Bart en vriendin Sofie, Evelien, Liesje en echtgenoot Richmo zijn steeds mijn eerste gasten voor elke nieuwe bePROEFing. Nadien durf ik dan wel eens voor meerdere gasten een volledig menu samen te stellen.

Lees gerust mijn ervaringen, jullie reacties zijn altijd welkom!

En sinds oktober 2017 is “myhobbycookexperience” ook op Afbeeldingsresultaat voor instagram logo  te vinden.

Groeten,

Jef

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s