Risotto, makreel, Sea Beets

Op huid gebakken makreelfilets met risotto, pijnboompitten en Sea Beets

Met z’n tweetjes, Annemie en ikzelf. Een eenvoudig risottogerechtje uit FoodExperience van Hanos gevonden met zeebaars…geen zeebaards meer, dan maar makreelfilets…geen lamsoren meer, dan maar Sea Beets.

Boodschappenlijstje

De wijn van de maand uit Hanos (zie foto)
Sea Beets in de plaats van lamsoren
Makreelfilets in de plaats van zeebaars.

Mijn commentaar, ervaringen en tips

Heerlijke smaken, prachtig gerechtje. Zeker ook als voorgerecht te bereiden. De Sea Beets  van Cresco (zie link onderaan) paste er zeer goed bij. Een goede vervanger voor lamsoor dat in dit seizoen niet te verkrijgen is. Annemie vond dat ik de vis wat meer had moeten afkruiden en gelijk had ze. Maar toch “blendt” de vis zeer goed met de risotto. De witte wijn uit Slovenië van de Puklavec Family (handpicked Sauvignon Blanc & Pinot Grigio) bij de risotto maar ook in het glas paste er echt wel goed bij.

Quote

“Geef me een kus, een kus,…”

Links

http://www.foodxperience.com/recept/op-huid-gebakken-zeebaars

http://www.crescobv.com/product/sea-beets/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s