Makreel,tartaar, sluimererwten

Tartaar van makreel en gemarineerde makreel met peterselie en sluimererwten.

Uit de oude doos. Vroeger vond ik vele gerechtjes in Culinaire Ambiance. Ik knipte dan de gerechtjes welke ik bereide uit en schreef er allerhande commentaar bij. Dit gerechtje dateert van denk ik 2015 of 2016. Heb het toen bereid voor een familiefeest op eindejaar.

Boodschappenlijstje

Zie in foto.

Mijn commentaar, ervaringen en tips

Gemakkelijk. Wel beetje tijd insteken.

Quote

“Kan je mee scoren!” 

Links

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s